wait for iiit

Loppemarked i Aarhus

Loppemarked Århus

Der findes mange forskellige loppemarkeder i Aarhus og nogle af dem afholdes jævnligt. Det fede ved markeder er, at man tit kan finde flotte ting eller tøj til meget lave priser. Så “Hvor er der loppemarked”? – tre rigtig gode markeder er nævnt og beskrevet i følgende oplæg.

Loppemarked

Bagagerumsmarked Århus

Her er fri entre og der sælges brugte ting fra mere end 150 private. Det gode ved bagagerumsmarkedet er at de fleste har taget ting med som de gerne vil af med hurtigst muligt og derfor er det nemt at gøre en god handel her. Der er ofte nogen der sælger kage og andre lækkerier til dette marked. Bagagerumsmarked er et godt sted at besøge med sin familie og venner, da der er noget for alle.

Sted: Ingerslevs Boulevard bag skt. Pauls Kirke pg MP Bruunsgade

Tid: alle søndage kl. 9:30-16:00

Habengutmarked

Her er der 70 boder hvor man bl.a. kan finde vintage og retro møbler tøj, smykker, lamper med meget mere. Hvis man mangler smukke ting til hjemmet er der næsten garanti for at man finder noget på dette marked. Entre koster 30 kr. pr. person. Dette marked er egnet til familie, da der er noget for alle aldre.

Sted: Skovgaardsgade 3 – Godsbanens Rå Hal

Tid: Lørdag d. 6. Feb.

Flagstang Marked

På flagstang marked århus er sælges der både genbrugt tøj og diverse andre nipsting af private. Der er ofte lækre brands og tøj af høj kvalitet. Derudover er der om sommeren livemusik og boder med diverse drikkevarer og mad. Det koster penge at have en stand på flagstangsmarkedet, men man kan nemt dele en stand med en eller flere andre. Dette marked egner sig rigtig godt til unge der gerne vil have mærkevarer men stadig gerne vil aflaste miljøet en lille smule.

Sted: i Musikhuset Aarhus (om sommeren er det ude foran musikhuset)

Tid: Søndag d. 24. maj, 28. juni, 16. august, 13. september 2020 kl. 10-15

Summary
Event
Loppemarkeder
Location
Aarhus, Skovgaardsgade 3,Midtjylland-8000
Starting on
October 18, 2020