wait for iiit

Lav din egen mulepose

Lav din egen mulepose

Sy selv mulepose

Her er en guide til hvordan du kan lave din helt egen hjemmelavet mulepose. En mulepose er god til mange forskellige ting. Man kan for eksempel bruge den når man skal ud at handle i stedet for at købe plastikposer. Posen kan sagtens vaskes ren på 30 grader alt efter hvad for noget stof det er og efter er den så god som ny.

Step 1: vælg dit stof!

Ved det første step skal du finde ngoet stof du synes er smukt. Dette kan bl.a. være en gammel dug, en gammel trøje eller gammelt sengebetræk. Det er kun fantasien der sætter grænser her.

Step 2: Klip de forskellige stykker der skal bruges ud.

Du skal bruge: 40×20 (x2) og til stropperne kan du selv vurdere hvor lange de skal være. OBS. de skal kunne foldes på midten.

Step 3: begynd at sy!

Nu er du klar til at sy din nye mulepose! Det eneste du skal være opmærksom på her er at du skal undlade at sy en af fladerne (Der hvor åbningen skal være)

Step 4: blær dig med din nye mulepose

Inspirere andre til at bruge mulepose i stedet for engangsplastikposer.

Det er altså hurtigt og nemt at lave sin helt egen mulepose og det kan samtidigt være et hyggeligt og kreativt projekt at gå igang med. Du kan f.eks. lave den til dig selv eller til en du holder af. Derudover er det også en ting du kan hygge dig med at lave sammen med dine venner og veninder, som et projekt i har sammen.