wait for iiit

Farver 21/22

Forecast Farver

Forecast på farver i 2021/2022

Det har i en periode handlet om at fremvise flere forskellige kraftige farver i sit outfit. I  2021 og 2022 kommer de naturlige farver til udtryk. At bruge naturens farver til at tone sit outfit ned bliver mere og mere populært. Pastelfarverne er og så tonet ned i et mere naturligt perspektiv, da de er blevet mere støvet. Disse naturlige farver  definerer vi med ro og tryghed, hvilket er noget vi alle søger i nutidens hverdagstress og kaos.

Farverne skal matche vores søgen efter fællesskab og blødhed. Karl Johan Bertilsson fra NCS Colour Academy udtaler sig også, at vi ønsker, at farverne skal være neutrale og brunlige og skabe en kontrast mellem de lyse og mørke farver.

forecast

Chinchilla

Denne farve er et eksempel på den naturlige brune  farve, som er alsidig og sæsonløs. Farven skaber et roligt, neutralt og stilet look.

 

forecast

Lilla

“Lilla udspringer af den arketypiske pigefarve lyserød og den arketypiske drengefarve blå”
– Kristine Boesen, Textil Designer, Gabriel A/S.

Denne populære lilla farve er kommet for at blive! Dog bliver den en smule mere støvet end vi før har set den.

 

 

forecast

Gråsort

Sort er det nye sort – Den mørke farve vil komme til sin ret og få sit comeback i vinteren 21/22. Den vil skabe en kontrast til de lysere farver. Det er SKØNT at sort er tilbage, der findes SÅ meget sort tøj i alle mulige udskæringer, som allerede er produceret, og det er derfor super nemt enten at finde sort tøj i sin nuværende garderobe eller at købe det brugt.

 

 

forecast

Brandied Melon

Den brændte orange farve, som også er en af PEJ-gruppens fire nøglefarver for SS21, opfordrer til at sætte tempoet ned og være til stede i nuet. Det hengiver en til at drømme sig væk til oplevelsernes land, hvor alt er muligt. Farven leder tankerne hen mod den varme jord og eksotiske kultur.

 

 

forecast

Moss

Den støvet grønne farve vil også være populær i 2021. Denne er endnu et eksempel på hvordan naturens farver bliver brugt i fremtidens fashion. Denne farve kan også allerede findes i vores klædeskab eller i andres, i form af den lyse armygrøn.

 

De 5 farver i 21/20

Disse 5 farver er altså nogle af de farver, som man kommer til at se meget til i årene 2021 og 2022. Det festeste ved disse farver er at de fleste af dem allerede eksisterer i vores eller andres klædeskab! Der er altså rig mulighed for at købe secondhand tøj i lige netop disse 5 populære farver.

 

klik her for at komme til forsiden